Wenai taky mluví

Myslím, že by bylo vhodné vyjádřit se k tomu, z čeho mě neprávem obvinil pan ředitel.

Stále prohlašuji a prohlašovat budu, že jsem při psaní a kreslení úkolů a soutěží nepodváděla. A proč ne? Protože mi bylo naprosto jasné, že když budu mít tolik bodů, tak někoho bude zajímat, jak jsem k nim přišla. A ten někdo je pan ředitel. Nejspíše se mu nelíbilo, kolik bodů jsem nasbírala a tak mi je srhnul. Bez vysvětlení, bez jediného slova před tím nebo potom. Neodpovídá na mé otázky, tedy odpovídá, ale se svým uměním vyhnout se odpovědi, takže to co mi vždycky odpoví jsou buď odpovědi na to, co jsem se neptala, nebo jen prázdná slova.

A vážně mi přijde, že já si odpověď zasloužím. Vždyť jsem to já, komu byly body strhnuty a přesto já nevím nic. Několikrát jsem se pana ředitele ptala, kde má ony důkazy, neodpověděl. Přivádí mě to k tomu, že je nemá, a že se pouze snaží dokázat něco, co není pravda. Proč by mi je jinak neukázal? Jsem přece přímo ve středu událostí. Byla jsem odsouzená bez toho, aniž bych mohla vznést nějaké protiargumenty nebo se nějak bránit.

Nechci tu teď ukazovat na to, jak mi pan ředitel ublížil, jak pohřbil půl roku mého života svým rozmarem, ale na to, jak se chová. Jak prokazuje svoji moc a jak ji používá. Může si tohle dovolit člověk, kterému je svěřena celá škola? Co když se mu znelíbí, jak se chováte, nebo co si píšete s kamarády po sovách, jak na sebe mluvíte v KNP a pak vás prostě zlikviduje, nebo vám upře něco, na čem vám velmi záleží? Co kdyby se tohle stalo vám?

Je takový člověk, který zneužívá svou moc opravdu člověkem na svém místě?

19 komentářů

  1. Vysvětlení by si Wenai zasloužila, to je pravda.

    Ovšem jestli to bude pro dotyčného příjemné.

  2. Také mi přijde poměrně zvláštní, že všichni profesoři neustále jenom argumentují větou, že důkazy viděli a že jsou pravdivé, ale nikdo neřekne nic konkrétního (kromě jistého problému s přihlašováním z různých IP,což je podle mého názoru absolutně nesmyslný argument). Za strany pana ředitele mi tato záležitost poměrně dosti smrdí…
    Půl roku tvrdé dřiny je půl roku tvrdé dřiny…

    Sarah E. M.

  3. Radim Václav Mihalik
    31. 1. 2011 (21:03)

    Jak řekla kolejní ředitelka Zmijozelu v DV – je to pravda a důkazy se pokusí zveřejnit. Takže bychom se o pravdě měli dozvědět všichni.

  4. Myslíte, že trvá déle komentář vložit nebo smazat? 😀 Z toho by byla docela dobrá soutěž!

    Katelyn

  5. Radim Václav Mihalik
    31. 1. 2011 (22:10)

    Nu, chvilku jim trvalo než některé komentáře smazali. Hlavně ty, které vystupovali hodně proti Wenai. Zvláštní, že?

  6. Nee, byly to ty, kde ti, co je napsali, tvrdí, že je jim špatně. S tím ať si jdou k doktorovi ne sem.

  7. A mimochodem, jistě, že kolem sebe budu kopat a budu se bránit. To bych měla radši pokorně sklonit hlavu, přijmout vinu, kterou nenesu a o které nevím ani ň (pořád nic nevím a pořád mě soudí) a zařadit se do zástupu bečících ovcí, které jdou na porážku?
    Pro vás je strašně snadné mě odsoudit, ale představte si, co by jste udělali ne mém místě: kdyby jste byli nespravedlivě odsouzeni za něco, co jste neudělali a nemohli se kvůli tomu bránit.

  8. dneska důkazy zveřejníme, uvidíme jaký článek napíšete slečno potom. 🙂

    Ked Looben

  9. Ten komentář "že je mi z Wenai špatně" jsem napsal po tom, co mi bylo sděleno, že se už Wenai přiznala. Takže se za něj chci omluvit.

    Dokud neuvidím důkazy, tak nemůžu soudit.

  10. Já myslím, že by se ty komenty neměli mazat. Každý má právo vyjádřit svůj názor a to že je Wenai šéfredaktorka neznamená, že si může mazat komenty jak chce, to se mi nelíbí 🙂

    Tyd

  11. To je zvláštní, některé komentáře jako by ani nebyly od lidí. Taková slova "důkazy zveřejníme, uvidíme co napíšete potom" Pokud někdo neví, co na něj máte, postrádá taková věta smysl, ne? Třeba by i článek napsala, kdyby věděla po čem. Nejdřív zveřejněte důkazy, pak až se tvařte jak dobré jsou 😉 Bez ohledu na to na čí straně je pravda, tohle je trochu na hlavu postavené. A ne na tu nejchytřejší.

    James

  12. Hlavní stránka, Jamesi =)
    Taktéž jsem zvědavá na článek. :-)))

    Narcissa

  13. Ano, teď je na takové řeči čas a teď dávají smysl. Předtím to tak nebylo.

  14. Doufám, že v hadím králi vyjde od slečny Wenai omluvný článek, potom jak všem veřejně lhala a zkazila závěrečnou slavnost by to bylo nasnadě.

  15. To je vidět že Wenai nezná mudlovské mafiánské filmy. Jinak by věděla, že zainteresované osoby je třeba zlikvidovat hned jak je člověk přestane potřebovat ;D

    Jassem

Komentáře jsou uzavřeny.